torsdag 23 oktober 2014

Julkort

Har tillverkat lite julkort

Papper Maja, här har jag klippt av småbitar med sax och inte använt silhouetten. Stämpeln med isbjörnar är av okänt märke för mig.
 Papper Maja. Embossat de vita snöstjärnorna. Klippt ut av spillbitar de små fyrkanterna som bilder en gran.

Papper och stämpel är från inkidos utförsäljning de hade här i Lindome, däremot vet jag inte om det är deras märke. De gröna halvpärlorna är från Nille. Granen är embossad.

Papper Maja. Grankvist och träd är utskuret med silhouette cameo. Resterande är klippta för hand. På granen är det embossat med inkidos vit/guld/glittriga embossingpulver. Det randiga tunna snöret är från Nille

Granen är embossad.

Magnolian är stämplad och embossad med clear pulver på stämpeln. På stjärnan är det vit/guld/glitter embossing. Har målat lite på huden med promarker. Blomman uppe i vänstra hörnet är tillverkad av rosa cardstock.

Papper Autenthique care free. Rullat papper som gran, embossat snöstjärnor men även embossat med brunt på knapparna.
 Papper Maja. Granen är utskuren med silhouetten och även skidstavarna som jag ritat själv i silhouetteprogrammet. Bjällror är köpta i usa och halvpärlorna kommer från Nille.

Embossat ängel med clear pulver på svart stämpel och turkost pulver på texten "stilla natt". Båda stämplarna är köpta på inkidos utförsäljning. Ängeln är från "Ladybugsandfriends"

2 kommentarer:

Sindra sa...

Oj, vad produktiv du varit! Riktigt fina julkort som du har gjort tycker jag :)
Jag har lyckats få till två och ett halvt julkort än så länge...hihi ;)
Och jag har inte hunnit blogga om dem än heller :)

Ha det gott!
Kram

Anonym sa...

Tack vad du är snäll "Sindra" :)då inväntar jag att få se vad du har gjort